Thijs Kemperink met 'Eerlijk duurt het kortst!' in de Dialoog

Cabaretvoorstelling 15 februari 2020. (foto: Frank Visschedijk)
Cabaretvoorstelling 15 februari 2020. (foto: Frank Visschedijk) (Foto: Frank Visschedijk)

Thijs Kemperink is een rasechte verhalenverteller, geboren en getogen Tukker, en maakte met zijn laatste programma ‘Bonje!’ ook naam in de rest van Nederland en bij ons in De Dialoog.

Ermelo - Met zijn authentieke persoonlijkheid en programma’s over alledaagse thema’s verpakt in grappen en verhalen, overtuigde hij stad voor stad, dorp voor dorp.

Over ‘Eerlijk duurt het kortst!’: Thijs weet eindelijk wat hij wil: eerlijk zijn! Een eerlijke prijs betalen, een eerlijke mening hebben en eerlijk zijn naar zichzelf en anderen.

Kan je liefhebben, een relatie aangaan of de avond gezellig houden als je altijd eerlijk bent? Is liegen niet veel beter soms? Brengt dat je niet veel verder?

Is de auto van de buurman wel zo mooi als hij tegen hem zei? Of de kleding van zijn zus? Als Thijs echt eerlijk is, dan is zijn vrouw…….

Thijs twijfelt. Gaat hij de hele avond eerlijk zijn of wordt het een ode aan de leugen? Liegen is leuker, maar eerlijk duurt het langst.

Eén ding is zeker niet gelogen. Thijs is oprecht blij dat u deze avond samen met hem komt beleven. Eerlijk waar!

Deze voorstelling is zaterdag 15 februari te zien in De Dialoog. Aanvang 20.15 uur. Toegangsprijs 17,50 euro, inclusief pauzedrankje.

Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur en elke donderdag van 14.00 tot 20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo.

theaterdialoogermelo.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden