Meest invloedrijke radiopresentator van de vorige eeuw, Frits Spits, komt naar de Heerlickheijd van Ermelo om voor te dragen uit zijn recent uitgekomen boek. (foto: Stijn Ghijsen)
Meest invloedrijke radiopresentator van de vorige eeuw, Frits Spits, komt naar de Heerlickheijd van Ermelo om voor te dragen uit zijn recent uitgekomen boek. (foto: Stijn Ghijsen) (Foto: Stijn Ghijsen NCRV)

Frits Spits komt eenmalig naar de Noordwest Veluwe

Meest invloedrijke radiopresentator van de vorige eeuw, Frits Spits, komt  zaterdag 1 februari naar de Heerlickheijd van Ermelo om voor te dragen uit zijn recent uitgekomen boek 'Alles lijkt zoals het was'.

Ermelo - Frits’ (72) komst is zeker bijzonder te noemen, omdat hij veelal zijn publiek achter de veilige schermen van de radio wist te boeien. Deze avond is hij echter 'live' in de zaal aanwezig. In een vraaggesprek met Jan Douwe Kroeske zal Spits ingaan op hoe hij met andere oren is gaan luisteren naar muziek, na het overlijden van zijn vrouw Greetje. Enkele nummers zullen deze avond ook te horen zijn in de zaal

Na en aanvankelijk moeizame periode wisten artiesten als Frank Boeien en Youp van het Hek Frits de troost te brengen die hij nodig had om de draad weer op te pakken. In “Alles lijkt zoals het was” neemt Frits Spits zijn lezers niet alleen mee naar mooie herinneringen aan Greetje, maar schrijft hij o.a. ook over zijn jeugd tijdens de oorlogsjaren. Een uniek boek met per hoofdstuk ook een hedendaags Nederlandstalig nummer. Uiteraard is er ruimte op de avond zelf om ook kort met Frits in gesprek te gaan en om zijn boek (incl. Twee cd’s) aan te schaffen en te laten signeren.

Voor kaarten: ticketkantoor.nl/shop/frits-spits.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden