De groep jongeren van de werkweek uit 2016 met de plaatselijke bevolking. (foto: G. van den Berg)
De groep jongeren van de werkweek uit 2016 met de plaatselijke bevolking. (foto: G. van den Berg) (Foto: Dhr. G. van den Berg)

Vijftig jongeren helpen arme bevolking Bulgarije

Op zaterdag 18 januari is het zover: de grote actiedag van werkweek Bulgarije 2020. Zo'n 50 jongeren en 8 begeleiders reizen dit voorjaar af om hun handen uit de mouwen te steken voor de arme bevolking in Bulgarije.

Ermelo - De actiedag start rond 12.00 uur. In en rond de Nieuwe kerk aan de Horsterweg 40 zijn er tal van activiteiten te doen. Een gezellige dag voor jong en oud. Het doel van deze dag is om zoveel mogelijk geld op te halen om materialen aan te schaffen die we kunnen gebruiken tijdens deze werkweek.

Barbier

Wat is er allemaal te beleven tijdens de winterfair? Auto's wassen, verkoop van eten & drinken, oud ijzer actie, sminken, springkussen, afdeling beauty & fashion, spelletjes voor jong en oud, rad van avontuur. ''Er is er een markt waarin we veel producten aan u gaan verkopen.'' Dit jaar speciale aandacht voor de ouderwetse kapper: de barbier. Dit moeten de mannen meemaken.

Dienstenveiling

Als klap op de vuurpijl start rond 16.00 de dienstenveiling. Met dank aan de lokale ondernemers zijn er prachtige diensten aangeboden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden