De Veluwsche Sanghertjes zingen al meer dan 47 jaar. Het kinderkoor oefent elke week. (foto: Henriëtte Houtsma)
De Veluwsche Sanghertjes zingen al meer dan 47 jaar. Het kinderkoor oefent elke week. (foto: Henriëtte Houtsma) (Foto: Henriëtte Houtsma)

Zing mee met de Sanghertjes in Lukaskerk

De Veluwsche Sanghertjes zingen al meer dan 47 jaar. Het kinderkoor oefent elke week. Daar krijgen zij les in het ontdekken en omgaan met hun eigen stem. Ook leren ze een passend lied.

Ermelo - Naast het ontwikkelen van de eigen stem is er natuurlijk ook aandacht voor het samen zingen. In de stemvorming neemt de gehoortraining een belangrijke plaatst in. Samen zingen is een sociaal gebeuren, waar je je eigen stem mengt in die van de groep.

Zingen is een koor is een boeiende activiteit, waarbij ook de concentratie wordt getraind. Al deze aspecten worden op een speelse manier aangeboden. De kinderen oefenen onder andere voor de Passie/Paasconcert in de Lukaskerk op zaterdag 28 maart en voor het optreden bij het Muziekpodium Putten op vrijdag 15 mei.

Het kinderkoor oefent in de Lukaskerk (terrein Veldwijk) op donderdag van 16.30 tot 17.15 uur en het tienerkoor van 17.00 tot 18.00 uur.

Aanmelden

Nieuwe sanghertjes kunnen worden aangemeld via dirigent Gijs Evers 351509 of via info@develuwschesanghertjes.nl.

Of geef je op voor een proefles via develuwschesanghertjes.nl/proefles.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden