Het winnende team.
Het winnende team. (Fotograveertje)

Billen knijpen tot het eindsignaal: Van Buuren zaalvoetbaltoernooi

Het Sportcentrum Triade barstte zaterdag 4 januari rond 15.30 uur bijna weer uit zijn voegen. Niet vreemd overigens want het Van Buuren Schildersbedrijf Zaalvoetbaltoernooi stond immers op de agenda en dat voor de 27ste keer.

Ermelo - Sportiviteit en gezelligheid troef (inclusief na afloop de Grote Verloting)! Het is niet te doen om een goed totaalverslag te produceren m.b.t. dit zeer aansprekende zaalvoetbaltoernooi, zoveel moois komt er voorbij! Schitterende goals, fabuleuze reddingen en bijzondere coaching talenten.

De 27ste editie van het Van Buuren Schildersbedrijf Zaalvoetbaltoernooi werd op zaterdag 4 januari gewonnen door het team van Buuren Schildersbedrijf.

Eigenlijk heel bijzonder omdat juist dit team de Sport-Inn Wisselbeker in hun bezit hadden het afgelopen jaar. Het gebeurt zelden dat dit gecontinueerd wordt. Complimenten voor de wedstrijdleiding bestaande uit Bas, Ramon, Jan Willem, Jaap, Martijn en Dennis! Fotografe Vera heeft weer schitterende acties vastgelegd.

In beide poules werd nagenoeg tot de laatste wedstrijd gestreden om de eerste twee plaatsen. Spannend tot aan het einde toe! Uiteindelijk waren de halve finalisten bekend.

De spanning stond er goed op tijdens de halve finales. Zelfs met prachtige passes, goede aanvallen en mooie acties bleef het met ballen op de paal, lat of op de keeper een gelijkspel. Uiteindelijk won Van Buuren de strafschoppenserie van RKZVV Franciscus I. In de andere halve finale won Jack Doggies ook met strafschoppen van Automakelaar Midden Nederland. De strijd om de 3e en 4e plaats ging naar Automakelaar Midden Nederland met 4-1. De 4e plaats met prachtig voetbal gaat uiteindelijk naar RKZVV Franciscus I.

Dan de finale! De finale stond bol van de spanning waarbij Van Buuren op een 2-0 voorsprong kwam. Enkele minuten voor tijd werd het nog 2-1. Daarna was het billen knijpen tot het eindsignaal en kwam de ontlading gelijk na het laatste fluitsignaal. Wederom winnaar van het Zaalvoetbaltoernooi. Dat geeft haast een verplichting voor 2021.

De topscorer van dit toernooi is Vincent van der Heide van Jack Doggies geworden met 5 doelpunten! De goalie van Automakelaar Midden Nederland, Bert van Gens werd uitgeroepen tot de beste keeper van het toernooi met slechts één tegendoelpunt! De prijs voor de meest ludieke actie ging naar het dochtertje van Ralf van den Berg die het veld opvloog toen papa Ralf scoorde.

Uiteraard volgde er die avond ook weer een fantastische ‘derde helft’.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden