Open huis nieuw woonzorgcentrum Kroondomein

De bouw van Kroondomein, het nieuwe woonzorgcentrum van Zorggroep Noordwest-Veluwe met 76 zorgappartementen aan de Sparrenlaan in Ermelo, is klaar. Een bijzonder gebouw dat voldoet aan alle duurzaamheidseisen: gasloos en energieneutraal. Het zal naast een woonzorgbestemming voor ouderen ook ruimte bieden aan een buurtkamer. Daarmee kan dit pand ook een verbindende functie in de directe omgeving krijgen.

Ermelo - Op dit moment wordt hard gewerkt om van dit huis een echt thuis te maken voor de ouderen die er straks gaan wonen. De schilders zijn aan de slag, stoffering en meubilair worden aangebracht. Stukje bij beetje wordt het steeds mooier, leefbaarder en gezelliger! Op 27 en 28 januari staat de verhuizing gepland. Maar voor het zover is willen we geïnteresseerden uit Ermelo en omgeving de gelegenheid geven het pand te bekijken tijdens een open huis op vrijdag 24 januari van 16.00 tot 20.00 uur. U kunt gewoon binnenlopen op dat tijdstip en hoeft zich niet aan te melden.

Kroondomein maakt straks onderdeel uit van het Oranjepark. Een wijk waarin mensen naar elkaar omkijken op basis van wederkerigheid. Op een heel praktische manier helpen en versterken zij elkaar. Jong, oud, gezond of kwetsbaar: je doet ertoe in het Oranjepark. Burgers van Ermelo en vooral ook de kwetsbare ouderen waarvoor de Zorggroep zich inzet, zullen langer in hun eigen leefomgeving kunnen blijven als individualisme plaatsmaakt voor solidariteit en betrokkenheid tussen jong en oud. De Zorggroep heeft het initiatief genomen tot deze concrete vorm van ‘de participatiemaatschappij’.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden