Voorlezen is een feest met Nationale Voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen staan weer voor de deur. Van 22 januari tot en met 1 februari staat het prentenboek 'Moppereend' centraal. Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert diverse activiteiten. Alle activiteiten zijn gericht op kinderen tot zes jaar.

Ermelo - Op woensdag 22 januari komt Gonnie de eend op bezoek. Er wordt een verhaal voorgelezen en je kind kan op de foto met Gonnie. Gonnie is op deze dag om 13.45 uur in Bibliotheek Ermelo aanwezig. Gratis toegang.

Op zaterdag 25 januari en 1 februari is er een leuke interactieve theatervoorstelling van Sjors & Ruud theatermakers. Speciaal voor de Nationale Voorleesdagen hebben zij een voorstelling gemaakt, geïnspireerd op het prentenboek De hapgrage krokodil. De eerste voorstelling vindt plaats op 25 januari in Bibliotheek Putten en begint om 15.30 uur. De tweede voorstelling vindt plaats op 1 februari in de raadzaal van het Gemeentehuis Harderwijk en begint om 10.30 uur.

Kaartverkoop (zo lang de voorraad strekt) via www.bibliotheeknwveluwe.nl (toegang 3,50 euro). Op woensdagmiddag 22 januari wordt er voorgelezen en gedanst in vier vestigingen. Lokale (gymnastiek)verenigingen gaan samen met kinderen bewegen, met het boek Moppereend als leidraad.In Ermelo en Putten begint dit om 14.30 uur. Gratis toegang. (M.m.v. Olympia, Sparta, Idance en Orion)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden