Tijdens de open dagen kunnen de leerlingen ook zelf deelnemen aan lesactiviteiten. (foto: Alfred Bakker)
Tijdens de open dagen kunnen de leerlingen ook zelf deelnemen aan lesactiviteiten. (foto: Alfred Bakker) (Foto: Alfred Bakker)

Groevenbeek houdt open dagen in januari

Op Christelijk College Groevenbeek staat de maand januari in het teken van de open dagen. Op maandag 13, 20 en 27 januari krijgen de bezoekers de gelegenheid kennis te maken met de scholen in Ermelo en Putten.

Ermelo - De leerlingen van groep 8 hebben in de maand november met hun basisschool Groevenbeek al een keer bezocht. Ze hebben toen deel kunnen nemen aan verschillende lesjes. Tijdens de open dagen kunnen de leerlingen en hun ouders/verzorgers de school bezichtigen, zelf deelnemen aan lesactiviteiten en demonstraties en presentaties van leerlingen bijwonen. In de aula is een informatiemarkt waar leden van de schoolleiding en het ondersteuningsteam vragen beantwoorden over de aanmelding & toelating en over de begeleiding & ondersteuning.

De open dagen beginnen om 18.30 uur en zijn om 21.00 uur afgelopen. 13 januari: afdeling vmbo Ermelo. 20 januari: afdeling tvwo/atheneum/havo.

Naast de open dagen organiseert Groevenbeek de komende weken ook nog andere activiteiten voor de leerlingen van groep 8. Leerlingen die een vmbo-advies krijgen kunnen op de woensdagmiddagen 22 en 29 januari en 5 februari op het vmbo Ermelo workshops volgen.

Meer berichten