Sinds 2010 duikt Scrum iedere winter de theaters in met sfeervolle decors en mooie kroegverhalen. (foto: Foto: Schinkel)
Sinds 2010 duikt Scrum iedere winter de theaters in met sfeervolle decors en mooie kroegverhalen. (foto: Foto: Schinkel) (Foto: Schinkel)

Scrum neemt stamkroeg mee naar De Dialoog

Een prachtig eerbetoon aan de folkhelden en hun muzikale nalatenschap. Het doet je verlangen naar de pub... maar wat doen we dan in het theater? Daar hebben de mannen van Scrum iets op gevonden: ze nemen hun stamkroeg The Dirty Glass gewoon mee het podium op! Want de pub is immers de perfecte omgeving voor Single Malt Folk.

Ermelo - En dat weten de muzikanten van Scrum als geen ander. Al vijftien jaar lang spelen de enthousiaste bandleden van Scrum hun 'Single Malt Folk' voor publiek in binnen- en buitenland. De zes gedreven muzikanten, tijdens de theatertour bijgestaan door een zangeres, delen een voorliefde voor energieke, eerlijke en spontane folkmuziek. Sinds 2010 duikt Scrum iedere winter de theaters in met sfeervolle decors en mooie kroegverhalen.

Wanneer? Vrijdag 17 januari, De Dialoog in Ermelo. Aanvang 20.15 uur. Toegangsprijs 19,50 euro, inclusief pauzedrankje.

Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo.

Reserveren kan ook via theaterdialoogermelo.nl

Meer berichten