Ook in haar zesde voorstelling is de tegendraadse taalvirtuoos ongepolijst, gortdroog, origineel en onverstoorbaar. (foto: Jaap Reedijk)
Ook in haar zesde voorstelling is de tegendraadse taalvirtuoos ongepolijst, gortdroog, origineel en onverstoorbaar. (foto: Jaap Reedijk) (Foto: Jaap Reedijk)

Katinka Polderman in theater De Dialoog

Al vijftien jaar draagt Katinka Polderman, de meest onverschrokken liedjesbakker van de Lage Landen, haar unieke steentje bij aan het cabaret. Ook in haar zesde voorstelling is de tegendraadse taalvirtuoos ongepolijst, gortdroog, origineel en onverstoorbaar.

Ermelo - De Zeeuwse trekt ook nu onverdroten ten strijde tegen vertrutting en kuddegeest, eigenwijs en met haar kenmerkende nuchterheid. Zoals Polderman is er geen tweede. Ze is niet langer een goed bewaard geheim, maar hoort bij de elite van het Nederlands cabaret.

De pers over Katinka Polderman: ''De 35-jarige heeft bewezen tot de besten in het liedjesvak te horen'' (NRC), ''Het is razendknap hoe de cabaretière in haar nieuwe theaterprogramma, ogenschijnlijk en met een prettig relativerende onverschilligheid, de wereld om zich heen fileert en met name de hypocrisie van de mens ten opzichte van dieren en de natuur aan de kaak stelt.'' (De Telegraaf).

Vrijdag 13 december is Katinka te zien in theater De Dialoog in Ermelo. Aanvang 20.15 uur. Toegangsprijs 17 euro (incl. een pauzedrankje)

Reserveren kan via de volgende website www.theaterdialoogermelo.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden