v.l.n.r.: Gert Mulder, Paul Diender, Lettie ten Brinke, Gerard Cornet, Marga van den Top, Mirjam Kruithof, André Bachmohr.
v.l.n.r.: Gert Mulder, Paul Diender, Lettie ten Brinke, Gerard Cornet, Marga van den Top, Mirjam Kruithof, André Bachmohr. (Foto: )

Inwoner Ermelo maar liefst 25 jaar vrijwilliger CBB

Enkele dagen voor de Dag van de Vrijwilliger zijn zes vrijwilligers gehuldigd bij de CBB, de Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden. Tijdens de feestelijke bijeenkomst op woensdag 4 december werden deze inlezers in het zonnetje gezet voor hun jarenlange vrijwilligerswerk.

Opgeteld zijn zij samen maar liefst 100 jaar vrijwilliger voor het inlezen van lectuur voor blinden, slechtzienden en anderen met een leesbeperking.

De vrijwilligers vierden samen met een introducé en de CBB prachtige jubilea. Ze werden allen toegesproken en ontvingen uit handen van medewerkers van de CBB een cadeau en een boeket bloemen.

Dhr. A. Bachmohr uit Ede, dhr. P.S.M. Diender uit Lunteren, mw. M. Kruithof uit Zutphen en dhr. G.A. Mulder uit Giesbeek vierden hun 12,5-jarig jubileum. Mw. M. van den Top-de Bruin uit Ermelo en mw. L. ten Brinke-Verheul uit Nunspeet mochten een prachtig jubileum vieren van maar liefst 25 jaar. Deze gehuldigde inlezers lezen veelal wekelijks in de professionele opnamestudio's bij de CBB lectuur en informatie in. Dankzij de vele jaren die deze inlezers zich hebben ingezet, is er een groot aantal boeken, kranten en tijdschriften in gesproken vorm beschikbaar gekomen voor iedereen met een leesbeperking.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden