Om ervoor te zorgen dat ouderen deze kerst íets minder eenzaam zijn, start indebuurt Randmeren een kerstkaartenactie. Hoe meer kaarten, hoe beter!
Om ervoor te zorgen dat ouderen deze kerst íets minder eenzaam zijn, start indebuurt Randmeren een kerstkaartenactie. Hoe meer kaarten, hoe beter! (Foto: indebuurt)

Kerstkaartenactie voor eenzame ouderen

Stel je eens voor dat je de feestdagen helemaal alleen doorbrengt. Voor veel ouderen is dit de realiteit. Om ervoor te zorgen dat ze deze kerst íets minder eenzaam zijn, start indebuurt Randmeren een kerstkaartenactie. Doen jullie mee?

Harderwijk/Ermelo - Vaak hebben ze geen familie meer of komen ze moeilijk de deur uit. Ook de brievenbus blijft bij deze ouderen tijdens de feestdagen akelig leeg. ''Aan dat laatste willen wij samen met jullie iets gaan doen. Hoe leuk zou het zijn als Harderwijkse ouderen ineens allemaal hartverwarmende kerstkaartjes krijgen tijdens de feestdagen? Uiteraard klimmen wij als redactie in de pen, maar het zou fantastisch zijn als jullie met ons meedoen. Hoe meer kaarten, hoe beter! Stuur dus één of meerdere kerstkaarten met een boodschap naar onderstaand adres. Doe dat vóór woensdag 18 december. Wij zorgen ervoor dat alle kerstwensen bij de ouderen in De Zeven Akkers in Harderwijk worden geleverd.''

Stuur de kaarten naar:
Redactie indebuurt t.a.v. kerstkaartenactie
Havendam 56
3841 AA Harderwijk

Wil je de kaart(en) liever persoonlijk langs komen brengen? Kom dan naar bovenstaand adres en vraag naar indebuurt Randmeren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden