Foto:

Giving Tuesday in Ermelo met Stg Bobbi Bear NL

Dinsdag 3 december is het wereldwijd Giving Tuesday, sinds 2012 een wereldwijde dag van Goed Doen, vrijgevigheid en solidariteit. Het is de 1e dinsdag na Thanksgiving (USA) en na koopevenementen als Black Friday en Cyber Monday. Een dag om iets voor een ander te doen.

In Ermelo heeft Stichting Bobbi Bear Nederland zich aangemeld bij de GivingTuesday-beweging, en zal rond deze dag proberen met de Giving Tuesday campagne geld bijeen te krijgen voor een Medisch Noodfonds voor haar moederorganisatie ik Zuid-Afrika, die getraumatiseerde kinderen redt, opvangt begeleid en probeert hen weer te laten geloven in de goedheid van de mens. Veel van de kinderen hebben enorme medische- en psychische problemen, en de behandeling daarvan kost veel geld. Er is speciaal voor dit doel een verhaal geschreven over de situatie bij Bobbi Bear. Belangstelling? https://www.givingtuesday.nl/givingtuesdaynl/een-medisch-noodfonds-bij-operation-bobbi-bear-zuid-afrika/

Maar, Stichting Bobbi Bear NL uit Ermelo geeft in de week voorafgaand aan Giving Tuesday ook iets weg. Inwoners van Ermelo die daar behoefte aan hebben kunnen vanaf dinsdag 27 november tot en met maandag 2 december tussen 19.30 uur en 21.30 uur een afspraak maken met Brigitte Wendelgelst, voorzitter van deze stichting. Dat kan zijn om iets gezelligs te ondernemen, een bakje koffie bij u thuis te drinken, samen een ommetje te maken met of zonder hond, of om even uw hart te luchten. Brigitte is namelijk ook gediplomeerd Stresscounselor en gewend om goed naar u te luisteren. Zij hoort en leest zo vaak over eenzaamheid bij mensen, dat haar dit een goed idee leek. U kunt zich opgeven via mail:

foodforbobbibear@gmail.com.

Reageer snel, want er kan maar één afspraak per week worden ingepland!

Meer berichten