Groepsfoto
Groepsfoto (Foto: Mariska Haaima)

Najaarsconcert Excelsior met pianiste Stephanie Bennett

Op zaterdag 30 november geeft Harmonieorkest Excelsior Ermelo haar jaarlijkse najaarsconcert. Dit najaarsconcert krijgt een bijzonder karakter: het harmonieorkest speelt samen met pianiste Stephanie Bennett het wereldberoemde Rhapsody in blue. Voor Stephanie Bennett moet muziek voelbaar zijn, uit het hart en een verhaal vertellen. Stephanie schrijft haar eigen nummers en begeleidt zichzelf op piano. Ze heeft altijd klassiek piano gespeeld. Stephanie heeft haar wieg staan in Heerde, op de Veluwe. Voor haar studie verhuisde ze naar Groningen, waar ze nog steeds woont en actief is als GZ-psycholoog en Statenlid voor de provincie Groningen. Met Stephanie als gastsolist op ons najaarsconcert beloven we u een muzikale ervaring om nooit te vergeten!

Het programma wordt verder uitgevoerd door alle orkesten van de vereniging: het leerlingenorkest, het jeugdorkest en het harmonieorkest. Juist deze mix maakt de avond aantrekkelijk voor jong en oud, waarbij alle leden van de vereniging zich op uitmuntende wijze presenteren.

Deze avond bieden we nóg een hoogtepunt: de traditionele superloterij. Na afloop van het concert is er een afterparty met een gezellig combo. Tijdens deze afterparty kan je gezellig napraten met de orkestleden. Wij bieden iedereen wat lekkers aan, drankjes zijn na afloop voor eigen rekening.

Niemand wil deze avond missen, en er zijn nu al kaarten te koop via de website van de Dialoog. Toegang voor volwassenen is €8,- en voor kinderen tot 12 jaar €4,-. Deze toegangsprijs is inclusief pauzedrankje. Aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. Op tijd komen is belangrijk: dan heb je de beste lotnummers voor de superloterij! De foyer is reeds vanaf 19.00 uur toegankelijk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden