Enthousiast volleybalteam gezocht

27 september 2022 om 10:59 Overig Deel je nieuws

Naast volleybalclub Pauwervol kan je in Ermelo ook volleyballen bij het Bedrijfs- en Recreatievolleybal. Dit is een competitie die primair opgezet is voor het plezier, maar dat betekent zeker niet dat je er niet ook lekker fanatiek kan ballen.

Deze vorm van volleyballen bestaat al vele tientallen jaren en biedt de mogelijkheid om te volleyballen als je geen tijd hebt om EN te trainen EN te spelen. Er worden per jaar 2 competities gespeeld van elk 10 wedstrijden, dus het kost je maar 20 avonden per jaar.

Oorspronkelijk was deze competitie alleen voor bedrijven, maar om het aantal teams op peil te houden hebben we een aantal jaren geleden besloten om ook teams die niet gelieerd zijn aan een bedrijf de mogelijkheid te geven te komen spelen. Hierdoor is het mogelijk dat je als vrienden, buren, familie etc. ook een team kan vormen en mee kan komen ballen.

Op dit moment is er plaats voor 1 team. Dat team zal dan in de C-poule beginnen (de laagste poule) en kan, als het goed genoeg is, kunnen promoveren naar de B-poule en eventueel nog naar de A-poule. Aangezien we twee competities per jaar spelen, zou je dus na een jaar al in de A-poule kunnen spelen.

Dus; heb je zin om te volleyballen in een hele gezellige omgeving, dan nodig ik je uit om contact met me op te nemen via post@benrvolleybal.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie