Améézing Concert Crescendo
Améézing Concert Crescendo (Foto: Crescendo)

Améézing Concert - Live Karaoke met Crescendo

Op zaterdag 9 november organiseert Chr. Harmonie Crescendo Ermelo weer een groot feest met de derde editie van het succesvolle Améézing Concert.

‘Vorig jaar was het een groot succes, vertelt Willeke van den Broek, bestuurslid van Crescendo, ‘maar toch was het dit jaar weer spannend of mensen zich weer zouden opgeven om een nummer met het orkest te zingen. Daar hangt natuurlijk het hele concert van af, maar we hadden ons daarover geen zorgen hoeven maken’. Tien zangers en zangeressen hebben zich opgegeven om een nummer te zingen met een grote variatie aan muziekstijlen, van Marco Borsato tot The Eagles. Het belooft dus weer een gevarieerde avond te worden.

Het Kerkelijk Centrum wordt omgetoverd tot een sfeervol Bruin Café en ook de zaalkaraoke staat dit jaar weer op het programma. Om de kelen hiervoor goed te smeren is er de mogelijkheid om tijdens het concert drankjes te bestellen en loopt hiervoor bediening rond. Ook kunnen er weer hapjes besteld worden. ‘Kortom, het wordt weer een groot feest!’ aldus Willeke van den Broek.

Het concert vindt plaats op zaterdag 9 november 2019 om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur) in Het Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 16 te Ermelo. Kaarten kosten € 8,- in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via info@crescendo-ermelo.nl of de leden (tot 8 november 19.00 uur). Een VIP-arrangement voor 4 personen incl. hapjes en drankjes is verkrijgbaar voor € 75,-. Reguliere toegangskaarten kosten € 10,- aan de zaal. Toegangsprijs is inclusief kopje koffie/thee. Kinderen onder de 12 jaar hebben natuurlijk gratis toegang onder begeleiding van een betalende volwassene.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden