Foto van Shanti zelf (internet)

Een middag in Biddinghuizen over de kracht van zelfliefde!!

REGIO - Op 9 november organiseert OOK (Ouders overleden kind) een middag in Biddinghuizen. Spreker is Shanti Schiks. Zij vertelt over haar reis om haar verlies te kunnen dragen en het boek dat ze heeft gemaakt: ‘De kracht van zelfliefde‘. De lezing is voor een gedeelte ook interactief.

Shanti: “Mijn naam is Shanti Schiks en ik ben 31 jaar. Ik kom uit Amsterdam. Na een groter verlies dan wat ik mij ooit had kunnen voorstellen van mijn zoontje, zijn oma en mijn ex in juli 2016, heb ik geleerd hoe en om alles in mijzelf lief te hebben. Juist ook de pijn en het verdriet van (dit) verlies omarmen zijn nodig om weer bij vreugde te kunnen komen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik het leven nu nog als mooi en rijk ervaar.

Ik heb de lessen en inzichten die dit verlies mij hebben gebracht samen kunnen brengen in het werkboek wat sinds oktober 2018 is uitgegeven: de kracht van zelfliefde. Ik heb deze weg naar binnen de s-Elfin way genoemd en heb deze hiermee vernoemd naar mijn zoontje Elfin. In de lezing vertel ik kort mijn verhaal maar ligt de nadruk vooral op de inzichten. Het meest aanwezige inzicht is dat liefde niet stuk te krijgen is. Elfin is en blijft in alles aanwezig wat ik doe. De liefde voor hem is als brandstof geworden voor mijn leven. Daarover en nog veel meer vertel ik graag op 9 november! Er is ten alle tijden ruimte voor inbreng, vragen en het delen van visie. Gelijkwaardigheid, openheid en herkenning zijn voor mij belangrijke begrippen. Wij hebben allemaal wijsheid en inzichten en door dit te delen met elkaar leren wij.”

OOK nodigt u van harte uit voor de bijeenkomst op 9 november in het Koetshuis te Biddinghuizen (start 14:00 uur). Een bijeenkomst met troost, herkenning en perspectief!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden