Wedstrijd Fc Berkenhof Ermelo - Dream Team Oldebroek
Wedstrijd Fc Berkenhof Ermelo - Dream Team Oldebroek (Foto: Kees Grovenstein)

Onvergetelijke Noord Veluwe Cup 2019

Een schitterende afsluiting: tien teams die elkaar toejuichen en toezingen bij de prijsuitreiking! Het toetje op een onvergetelijke voetbalavond in Harderwijk.

De Noord Veluwe Cup is een 4 tegen 4 zaalvoetbaltoernooi voor mensen die aangesloten zijn bij een maatschappelijke instelling. Het werd dit jaar voor het eerste georganiseerd door Veld 42, Straathoekwerk Nunspeet en Nummer 13. De regio was goed vertegenwoordigd met o.a. teams vanuit GGz Centraal Ermelo, de 7 Heuvels uit Wezep, IrisZorg uit Harderwijk en de Proeftuin uit Nunspeet.

Het doel van het toernooi was om alle spelers het gevoel te geven dat ze waardevol zijn, dat ze ‘gezien worden’, dat ze bij iets positiefs horen en dat respect jezelf en voor anderen veel waardering oplevert. Tegelijkertijd werd er fanatiek gevoetbald. “Het was een mooie avond” vertelt Dennis Koopmans van team Welzijn Ermelo na afloop. “Ik had het gevoel dat ik mezelf mocht zijn en dat voelt goed.” De spelers van Fc Berkenhof Ermelo genoten met ook volle teugen. Zij gingen er met de belangrijkste prijs vandoor: de beker voor ‘Het leukste team’.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden