Pompoenen
Pompoenen (Foto: VVV Ermelo)

Herfstmarkt in Ermelo

Zaterdag 19 oktober wordt er in het centrum van Ermelo een Herfstmarkt gehouden. Het belooft een gezellige markt te worden met diverse kramen, hobbyisten en andere leuke artikelen.

Vanaf de Rabobank tot en met het Raadhuisplein treft u allerlei kramen aan met producten waar u lekker tussen kunt gaan snuffelen. Heerlijke stroopwafels, warme vesten, herfstboeketten, pompoenen, leesboeken voor de wintermaanden, muziek, het is er weer allemaal. Evenals vorige jaren zal het weer een mix worden van commerciële standhouders en hobbyisten, zodat het aanbod zeer divers is. De diverse terrassen die u onderweg tegenkomt, vormen een prima rustmoment om onder het genot van een drankje te genieten van de mensen. In de middag is er live muziek van Pauwergirls met herkenbare liedjes vanaf de jaren ’40 tot nu. Vaak driestemmig met een grap of verrassende inval.

Kortom een ideale dag om naar Ermelo te komen en te genieten van een gezellige markt. De markt wordt gehouden in de Stationsstraat van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden