QR-code voor onder tekstregel
QR-code voor onder tekstregel Woord en Daad

collecte woord en daad ermelo

22 juni 2022 om 19:20 Lokaal Deel je nieuws

Collecte Comité Ermelo

Comité Ermelo van de Stichting Woord en Daad houdt van DV 4 juli t/m 9 juli a.s. weer  de jaarlijkse Huis-aan-Huis-collecte. Gedurende 2 jaar kon deze collecte door corona helaas niet plaatsvinden. Ons project in Ethiopië heeft deze inkomsten node gemist. Wij hopen dit jaar daarom op een extra mooie opbrengst.

We kunnen nog steeds extra collectanten gebruiken. Wilt u zich opgeven? Dat kan bij Peter Klaassen, M: 06-45667822. Bij hem kunt u ook nadere inlichtingen krijgen. Als u al collectant bent, hoeft u niets te doen. U wordt door ons gebeld.

Bent u in de collecteweek niet thuis of hebt u deze collecte gemist en wilt u toch bijdragen? Dan zijn er een aantal mogelijkheden:

* via het bankrekeningnummer van ons Comité:  NL74RABO0354219928 t.n.v. Stichting Woord en Daad ovv gift collecte

* via onderstaande QR-code, met een algemene QR-code-scanner of via de scan op uw bankierenapp

* via onderstaande link naar de online-collecte-pagina op de website van Stichting Woord en Daad

‘Water, sanitair en hygiëne op scholen in Ethiopië’ is ons huidige project. Om goed te kunnen leren, heeft een kind meer nodig dan alleen passend lesmateriaal en een goede leraar. Ook schoon drinkwater en een goede hygiëne zijn van groot belang! Met dit project kunnen we in totaal op zes scholen en voor 4000 leerlingen en hun ouders en de gemeenschap de hygiëne verbeteren door nieuw sanitair en voorlichting en bieden we ze toegang tot schoon drinkwater.

www.woordendaad.nl/collecte/collecte-comite-ermelo/

Draagt u bij aan dit mooie project? Steun dan onze (online-) collecte!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie