V.l.n.r. Rick Vierhout (3e plaats), kampioen Jonny Teunissen en Peter Bakker (2e plaats).
V.l.n.r. Rick Vierhout (3e plaats), kampioen Jonny Teunissen en Peter Bakker (2e plaats). ermelose dart club

Clubkampioen darts Jonny Teunissen hele seizoen aan kop bij EDC

20 juni 2022 om 11:05 Overig

ERMELO Het was voor de dartclub dit jaar geen verrassing wie de dartmaster van de Ermelose Dart Club zou worden. Jonny Teunissen won de eerste dartavond met drie punten voorsprong. En heeft deze voorsprong uitgebouwd tot een voorsprong van 107 punten. 

Het is nog nooit eerder in de geschiedenis van de Ermelose Ddart Club gebeurd dat een darter het hele seizoen op de eerste plaats bleef staan. Met een eindscore van 422 punten mag Jonny zich terecht clubkampioen van het seizoen 2021-2022 noemen. 

STRIJD Wel moest er hard gestreden worden om de tweede en derde plaats. Met één punt verschil kwam pas op de laatste competitie-avond Peter Bakker met 315 punten op de tweede plaats terecht.  Daardoor kwam Rick Vierhout met 314 punten op de derde plaats terecht.

LEUKE AVOND De dartclub speelt elke maandagavond in pool- en dartscafé Texsaloon en kijkt terug op een geslaagd seizoen. ,,We hebben als doel om zowel voor de gevorderde spelers als voor de amateurs in het lokale dartscafé een leuke avond te bezorgen. Natuurlijk wordt er wel fanatiek gedart als men eenmaal voor de dartbaan staat. We hebben onlangs ook een paar jongere leden mogen verwelkomen waar we als dartclub blij mee zijn.” De dartclub hoopt op nog meer nieuwe leden na de zomerstop. Info en aanmelden via dartclub@borop4.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie