Ruim € 3000,- voor Grensverleggende Talenten

Het Rotary bedrijventennistoernooi van zaterdag 7 september op het Laakhuisje, heeft het mooie bedrag opgehaald van € 3000,- ten behoeve van de Stichting Grensverleggende talenten in Putten. Deze stichting biedt begeleiding aan jongeren en volwassenen met een stoornis in het autistisch spectrum of met een verstandelijke beperking. Met het geld knapt de stichting de ontmoetingsruimte op.

Team Heinen Delfts Blauw uit Putten, dat vorig jaar won, moest in de finale zijn meerdere erkennen aan het team dat uit kwam voor Inform Interieurarchitecten & Huisvestingsadviseurs te Harderwijk. Laatstgenoemde mag daarom de wisselbeker mee naar huis nemen. In de finale van de recreantenpool won zOOl Architectencoöperatie het nipt van Texas Digital. Er werd voor het eerst in twee aparte pools gespeeld zodat zOOl de splinternieuwe beker mee naar huis mocht nemen om deze volgend jaar 6 september te verdedigen.

Aan het toernooi deden zestien teams mee die deels gevuld waren met leden van het Laakhuisje. Naast de genoemde sponsoren financierden ook Broekhuis Volvo, McDonalds’, Tandartspraktijk de Witte, Rabobank, Vonkeman Accountants, Lunenberg Advocaten, Onderweegs en de Groot, Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten en Bolhuis Loopbaancoach één of twee teams. Rond twaalf uur moest het toernooi onderbroken worden voor een hevige onweersbui maar gelukkig kon het wedstrijdschema na een half uur weer opgepakt worden en kwam de zon weer snel door. Kinderen die mee kwamen vermaakten zich op het springkussen, de minispeelbaan en bij de tennisclinic. Bij de clinic werd een ballenkanon ingezet. De Stichting nam na afloop met veel dankbaarheid de cheque in ontvangst. Kinderen en deelnemers kwamen allemaal aan bod bij de prijzenuitreiking. Een aantal deelnemers heeft zich al voor het toernooi van volgend jaar opgegeven. Al met al een sportieve en gezellige dag met een mooi resultaat.

Meer berichten