Afbeelding
Donkersgoed Multimedia

Leegstaande boerderij valt ten prooi aan vlammen

16 februari 2022 om 06:01 Brand

ERMELO Aan de Kolbaanweg in Ermelo is dinsdagavond een uitslaande brand uitgebroken in een leegstaande boerderij. Bij aankomst van de hulpdiensten sloegen de vlammen meters hoog uit de woning en was er geen redden meer aan.

De brandweer heeft de brand met twee blusvoertuigen vanaf de buitenzijde bestreden. Voor de bluswatervoorziening waren twee watertankwagens aanwezig, Die waren gealarmeerd omdat op de locatie lastig aan water te komen was. Er werd een watertransportsysteem opgebouwd. 

De boerderij is volledig afgebrand. Een kraan kwam ter plaatse om de restanten van het pand uit elkaar te halen. De brandweer was nog geruime tijd bezig zijn met de nabluswerkzaamheden. Er zijn geen gewonden gevallen bij de brand.

De oorzaak van de brand is onbekend en zal moeilijk of niet meer te achterhalen zijn volgens de brandweer. De politie gaat uit van brandstichting. De aanwezige agenten vinden het heel bijzonder dat er binnen een dag op twee plekken in Ermelo brand uitbreekt terwijl deze locaties afgesloten waren van gas en licht.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie