Logo ermelosweekblad.nl


De Dorpswerkplaats verhuist naar een mooie plek midden in het dorp. FOTO: Dorpswerkplaats
De Dorpswerkplaats verhuist naar een mooie plek midden in het dorp. FOTO: Dorpswerkplaats

Dorpswerkplaats verhuist en wordt creatieve broedplek

ERMELO - De Dorpswerkplaats gaat verhuizen. Op 30 januari worden de verhuisdozen naar een prachtige plek gebracht. Midden in het dorp, naast de Rabobank, aan de Stationsstraat 75a, gaan de deuren open van een prachtige nieuwe ruimte.
Op de nieuwe locatie gaat er ook een deel veranderen binnen De Dorpswerkplaats. Naast de dagbesteding, wordt het ook De creatieve broedplek van Ermelo voor iedereen die zich creatief en/of persoonlijk ontwikkelen wil. Of je nou een beperking hebt of niet, er is plek voor iedereen.

Tevens wordt er hetzelfde adres een winkel geopend, hier kunnen deelnemers van de dagbesteding maar ook de vrijwilligers hun producten te koop aanbieden. Ook de creatieve lessen in de avond worden uitgebreid en op de zaterdagen volgen ook geweldige dingen de komende tijd.
Hou daarom de website: http://dedorpswerkplaats.nl of de Facebookpagina: https://
www.facebook.com/dedorpswerkplaats goed in de gaten.
Vanaf 1 februari is de locatie zo goed als klaar om open te gaan. De openingstijden van de nieuwe locatie zijn: maandag gesloten; van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag is de werkplaats vooralsnog gesloten.

Kijk voor meer informatie of aanmelden op: http://dedorpswerkplaats.nl/de-dorpswerkplaats-gaatverhuizen

Reageer als eerste
Meer berichten