Foto: T.Bree

PUNO HVALA(HARTELIJK DANK)

De afgelopen drie weken mochten weer 45 kinderen met 5 begeleidsters uit Oost-Slavonie één van de voormalige oorlogsgebieden bij Servië genieten van een welverdiende vakantie op de kampeerboerderij De Zandkamp van de Fam. Doppenberg in Ermelo.

Eén van de vrijwillige begeleidsters, thans afgestudeerd psychologe, was 25 jaar geleden één van de eerste deelneemsters aan de deze vakantie.

Mede door de geweldige steun van vele sponsoren van binnen/buiten Ermelo en de vrijwilligers/sters konden zij onder andere een bezoek brengen aan Drievliet, een rondvaart door de grachten van Amsterdam maken, het Openluchtmuseum bezoeken, zwemmen in Calluna, lekker happy mealen etc etc.

Afgelopen donderdagnacht vertrok de bus met twee chauffeurs weer richting Oost-Slavonië het armste voormalige oorlogsgebied bij Servië met een hoge werkloosheid, drank- en drugsmisbruik, mishandeling etc. en werd menig traantje gelaten.

De SVSK(Stichting Vrienden Speciale Kinderhulp) hoopt met een ieders steun volgend jaar opnieuw een groep te mogen uitnodigen naar Ermelo te komen en te genieten van onze vrijheid en verworvenheden.

Namens het bestuur van de Stichting, de vrijwilligers/sters en de kinderen: PUNO HVALA.

Hans Beek, Ribe Advies Ermelo

DOBAR DAN

Meer berichten