reumawalk
reumawalk (Foto: reumawalk)

Wandel mee met de 6e Reuma Walk!

Bewegen is belangrijk, dat weten we allemaal. Voor ruim twee miljoen Nederlanders is dit helemaal niet zo vanzelfsprekend. Zij ondervinden dagelijks de nadelen van reuma. Voor hen gaat het allemaal een stuk moeizamer.

Voor de strijd tegen reuma zijn fondsen nodig voor onderzoek. Twee actieve vrouwen, Astrid van de Nieuwenhof en Wanda Catsman, organiseren daarom op zaterdag, 7 september voor de zesde keer de Reuma Walk. Deze keer in de omgeving van Putten. Dit particuliere initiatief wordt van harte ondersteund door Reuma Nederland en door onze regionale Reuma Patiënten Vereniging Randmeren.

Bewegen is voor veel mensen met reuma dé manier om klachten te verminderen. Daarom willen de initiatiefnemers op 7 september in beweging komen mét reuma. Samen de strijd aangaan voor een beter leven met reuma vandaag en een leven zonder reuma morgen. Grenzen verleggen, stap voor stap. Met de opbrengst van de Reuma Walk kan ReumaNederland belangrijk onderzoek laten uitvoeren! Het streefbedrag voor dit jaar is een sponsoropbrengst van € 10.000.

Vanuit Putten worden drie prachtige wandelroutes uitgezet van 5, 10 en 15 kilometer. Met de opbrengst van de Reuma Walk kan ReumaNederland belangrijk onderzoek steunen! Of je zelf reuma hebt of niet: loop mee en laat je sponsoren. Je kunt starten in de ochtend tussen 10 en 12 uur. De start- en finish van de Reuma Walk is bij Brasserie Schovenhorst, Garderenseweg 93 bis te Putten.

Loop je mee, of wil je een loper sponsoren? Kijk dan op www.reumawalk.nl. Hier kun je je inschrijven voor de reumawalk of je aanmelden als sponsor.

Voor informatie kun je ook contact opnemen met de regionale reumapatiëntenvereniging. Kijk op www.rpvrandmeren.nl, mail naar ‘voorzitter@rpvrandmeren.nl’ of bel met Rob Eijgendaal, 06 41 04 83 31. De vereniging is actief op de Noord Veluwe en in Flevoland.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden