Schatgraven kinderfestival
Schatgraven kinderfestival (Foto: VVV Ermelo)

Kinderspeelparadijs in Ermelo tijdens het Ermelo's Kinderfestival

Op zaterdag 10 augustus a.s. organiseert de VVV Ermelo het Ermelo’s kinderfestival. Een evenement met heel veel verschillende activiteiten voor kinderen. Het festival zal plaatsvinden op verschillende locaties, door het hele centrum heen.

Er zullen diversen sport- en spel activiteiten te doen zijn voor kinderen. Zo zijn de meest uiteenlopende attracties verspreid door het centrum van Ermelo. U moet dan denken aan een kinderboerderij, draaimolen, springkussens en een stormbaan en waar uw kind zich helemaal kan uitleven.

Op het Raadhuisplein wordt er bij de fontein een heus watergevecht gehouden en op het Molenaarsplein kunnen de kinderen zich weer lekker uitleven op het zoeken naar de munten in het zand. Iedere munt staat voor een leuk cadeautje van diverse deelnemende winkels.

Ook hebben we een mooie catwalk wat klaar ligt voor onze Ermelosche modellen die er overheen mogen paraderen, onze scouts zijn voortdurend op zoek naar kandidaten. Voorafgaande aan de modeshow zal uw kind door onze visagistes in de watten worden gelegd. De modeshow wordt in samenwerking met diverse ondernemers gedaan, zodat de modellen in de mooiste creaties te bewonderen zijn. U kijkt naar de modeshow, terwijl u geniet van een heerlijke versnapering op het terras. De muziek zal zorgen voor een extra gezellige sfeer!

Kortom een uniek evenement wat speciaal op kinderen gericht is en waarbij het hele dorp in het teken staat van kinderactiviteiten! Dus kom naar het centrum van Ermelo op zaterdag 10 augustus.

Het evenement vindt plaats tussen 11.00 en 16.00 uur en wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Centrummanagement Ermelo, museum het Pakhuis en diverse ondernemers.

Een flyer met het volledige programma zal verkrijgbaar zijn bij de VVV.

Voor vragen kunt u altijd even bellen naar VVV Ermelo. tel: 0341-552200 of kijken op www.ermelobuitenleven.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden