Schilderen op de Ermelosche Heide
Schilderen op de Ermelosche Heide (Foto: Stichting Schapedrift)

Doe mee met 'Schilderen op de Ermelosche Heide'

Altijd al eens een schilderij willen maken van de bloeiende heide in de buurt van grazende schapen? Kom dan zaterdag 7 september om 10.00 uur met je schilder- of tekenspullen naar de schaapskooi van Ermelo. Zoek daar vlakbij een mooi plekje op de Ermelosche Heide en laat je inspireren! De heide bloeit hopelijk nog een beetje en de kudde Veluwse heideschapen graast ergens in de buurt. Iedereen kan meedoen met dit schilderevenement en alle technieken zijn toegestaan. Je moet wel je eigen spullen meenemen.

Het publiek kan tussen 10:30 en 14:30 uur kijken naar de kunstwerken die gemaakt worden. Na afloop worden de werken ingezameld in het bezoekerscentrum. Wie nog niet klaar is, kan het een week later inleveren en als je het niet wilt afstaan, is het ook goed. De bedoeling is om in oktober en november de schilder- en tekenwerken in het bezoekerscentrum tentoon te stellen.

Aanmelden is niet verplicht, maar wel handig voor de organisatie. Dit kan via reserveren@schapedrift.nl. Vermeld hierbij je naam en leeftijd. Deelname is gratis; de Stichting Schapedrift zorgt voor koffie, thee en een broodje. Contactpersonen voor dit schilderevenement van Stichting Schapedrift zijn Jeanne Dijkstra en Anneke Wullink, tel. 06-50436407

Meer berichten