Caroline Harder tijdens de opname van de podcast één-Ermelo.
Caroline Harder tijdens de opname van de podcast één-Ermelo. Eigen foto

Nieuwe partij één-Ermelo komt met podcast

2 december 2021 om 22:07 Politiek

ERMELO De nieuwe politieke partij één-Ermelo is een podcast begonnen. In iedere aflevering gaat Caroline Harder in gesprek met een Ermeloër over één van de speerpunten van één-Ermelo.

,,Met deze podcast willen we de lokale politiek vooral toegankelijker maken voor mensen die het prettiger vinden om te luisteren in plaats van lezen”, aldus Caroline Harder. Caroline is de vaste interviewer van de podcast. 

Inmiddels zijn al vijf afleveringen opgenomen en iedere twee weken komt er een nieuwe bij. Harder: ,,Mijn droom was om een radioprogramma te mogen maken maar helaas is het daar nooit van gekomen tot plotseling het idee ontstond van de podcast één-Ermelo. Het is voor mij als interviewer soms wel even schakelen. Als coach ben ik gewend om iemand helemaal uit te laten praten, maar bij een podcast wil ik juist ook hier en daar inbreken en kritisch doorvragen. Ik vind het leuk om iedere aflevering met dezelfde vraag af te sluiten, namelijk: wat zou jij als eerste doen als je de nieuwe burgemeester van Ermelo bent?”.

De podcast van één-Ermelo is te beluisteren via Spotify, Apple Podcasts, Anchor en natuurlijk via www.eenermelo.nl/podcast

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie