In Het Pakhuis ontdek je wat een wolf eet...en poept!
In Het Pakhuis ontdek je wat een wolf eet...en poept! (Foto: Anoniem)

De wolf in alle geuren en kleuren

Wie wel eens naar Freek Vonk zijn programma’s kijkt, weet: uit poep van dieren kun je een hóóp leren. Wil je weten wat? En hoe je zelf onderzoek kunt doen? Dan heeft Museum Het Pakhuis de komende dagen een paar leuke activiteiten voor je. Ga mee naar McWolf’s en ontdek wat er allemaal in het ‘happymeal’ van de wolf zit tijdens Wolvenhapjes op vrijdag 26 juli. Of ga zaterdag met de hele familie op expeditie, door het museum en op de Ermelose heide, op zoek naar keutels en andere dierensporen.

Knutselen met wolven
Wolven inspireren sinds jaar en dag kunstenaars, schrijvers en musici tot bijzondere werken. Op de woensdagmiddag knutselmiddag steek je de handen uit de mouwen en halen we alles uit de kast zodat jij je eigen kunstwerkje kunt maken. Omringd door de wolven in het museum doe je voldoende inspiratie op. Iedereen, jong of oud en of je nu wel of geen creatieve aanleg hebt, kan meedoen. Op sommige knutselmiddagen zijn er Ermelose kunstenaars van Stichting Ermelo’s Kunstcollectief (StEK) aanwezig om je te begeleiden in het maken van je kunstwerk.

Agenda
Vrijdag 26 juli om 14.00 uur                
Wolvenhapjes – Wat eet een wolf en hoe weten we dat? We maken met klei een wolvendrol

Zaterdag 27 juli van 11.00 tot 12.00 uur
Wolvenrondleiding – In het museum en op de heide. Lees er meer over in ons Zomerprogramma

Woensdag 31 juli om 14.00 uur
Knutselen met wolven – Handjes uit de mouwen tijdens deze creatieve middag met wolven

Donderdag 1 augustus om 14.00 uur
Wolvenbingo – Win bijzondere museumprijzen. In plaats van bingo! roep je Awoooeee!

Bekijk het volledige programma op hetpakhuisermelo.nl/programma of loop even binnen voor een gedrukt exemplaar. Museum Het Pakhuis is gevestigd aan het Molenaarsplein, naast Molen de Koe.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden