Parcours Obstacle Family Run
Parcours Obstacle Family Run Zwaan Buitensport

Verleg je grenzen tijdens het Obstacle Family Run Parcours

15 november 2021 om 09:10 Sport Deel je nieuws

Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. organiseert op zaterdag 27 november voor de zevende  keer dit jaar een Buurtsportfestijn. Normaal gesproken is het Buurtsportfestijn alleen voor de jeugd van 6 - 18 jaar. Met het laatste Buurtsportfestijn van dit jaar, de Obstacle Family Run, dagen we alle inwoners van alle leeftijden uit om in beweging te komen en hun grenzen te verleggen.   

Obstacle Family Run Parcours
Op het terrein van Calluna staat 27 november het Family Run Parcours klaar. Verleg je grenzen, test je uithoudingsvermogen en ontdek hoe behendig je bent. Tijdens het parcours moet je klimmen, klauteren, kruipen, rennen en allerlei hindernissen overwinnen om zo snel mogelijk de finish te bereiken. Ieder uur start er een nieuwe ronde. Geef je vooraf op als je mee wilt doen. Het Buurtsportfestijn start om 10:00 uur en de laatste ronde is om 14:30 uur.

Mantelzorgers 18+ worden in het zonnetje gezet
Mantelzorger zijn is heel waardevol, maar het kan soms ook zwaar zijn. In samenwerking met Welzijn Ermelo hebben wij een aparte ronde van 14:30 – 15:30 uur waarin deze mantelzorgers mogen komen. Tijdens dit uur worden zij tevens in het zonnetje gezet.

Gratis deelnemen
Ook aan dit Buurtsportfestijn kunnen alle inwoners gratis deelnemen. Ga naar onze site voor meer informatie of om je direct aan te melden
https://www.interactie-ermelo.nl/evenementen/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie