aandacht voor de startende fietser
aandacht voor de startende fietser Marika Haaima

Zaterdag 13 november laatste MTB-tocht met speciale aandacht voor de startende fietser

8 november 2021 om 18:57 Sport Deel je nieuws

Aanstaande zaterdag organiseert de Veluwse Wieler Vereniging voor de laatste keer dit jaar een mountainbike tocht. De deelnemers kunnen kiezen uit volledig gepijlde routes van 30, 45 en 60 kilometer door de mooiste stukken bos en heide in Ermelo en omstreken. Zoals altijd is de verzorging onderweg weer top geregeld. Start vanaf 9 uur bij de Muzenhof, Leuvenumseweg 6.

Voor de startende mountainbiker is er de unieke mogelijkheid om gratis en onder begeleiding van ervaren fietsers de 30 kilometer lus te rijden. Op deze manier kan er laagdrempelig kennis gemaakt worden met het fietsen bij de VWV. Ook hier geldt weer het motto ‘samen fietsen’ en wordt het tempo uiteraard aangepast aan de groep en het weer. Na afloop kan er nagepraat worden onder het genot van een kop soep en thee of koffie. De startgroep is toegankelijk voor niet VWV-leden die in het bezit zijn van een eigen of gehuurde fiets. Het dragen van een helm is verplicht. Aanmelden is niet nodig, men hoeft zich alleen maar aan te melden bij de inschrijving op de dag zelf. Voor meer informatie over de VWV en de MTB-tocht zie ook www.vwv-ermelo.nl

Let op! Deelname aan de VWV-mountainbiketocht is alleen mogelijk met een geldige QR-code. Op de startlocatie wordt gecontroleerd. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie