Twan Rieksen wint goud.
Twan Rieksen wint goud. PLAK Fotografie

Sparta Ermelo doet goede zaken

26 oktober 2021 om 15:35 Overig

ERMELO Op de tweede plaatsings- en teamwedstrijd Trampolinespringen bij Gymworld in Zoetermeer hebben de trampolinespringers van Sparta Ermelo prima zaken gedaan. 

Bij de jeugdjongens eerste divisie maaide Twan Rieksen de gehele concurrentie omver met drie gewonnen rondes.

EERSTE DIVISIE Bij de Jeugdmeisjes II sprong Sofie van Beekhuizen haar wedstrijd weer beter dan twee weken geleden en rondde hem af met een mooie zesde plaats in het eindklassement. 

Bij de Juniormeisjes overtuigde Fleur de Rook de jury door zich met drie gewonnen rondes het goud toe te eigenen. Het brons werd gewonnen door clubgenootje Renske Groen die haar moeilijkheid wat omhoog had gebracht. 

Yerusha Messelink, ook met een moeilijkere oefening, liep het zilver mis door een fout in de verplichte oefening. Bij de dames klom Ilse Wolkenfelt door een fraaie finaleoefening nog één plaats naar plek vijf in het eindklassement. Haar zus Lara maakte een foutje in de eerste keuzeronde en belandde op plaats elf.

EREDIVISIE De 12-jarige Chemène Hazelof, nog altijd goed in voorbereiding op het WK eind november, sprong weer een prima wedstrijd in de categorie Jeugdmeisjes tot en met 14 jaar. Ze eindigde op de vierde plaats in het eindklassement. 

Bij de juniormeisjes vocht Eline Westhuis zich na een blessureperiode terug en verraste gelijk door het zilver te winnen. 

Emy Engel die lang op plaats twee stond, maakte een fout in de finaleronde, waardoor ze zakte naar plaats zes in het eindklassement. 

Valerie Bosschart moest licht aanpassen in de finale, maar wist toch de vijfde plaats te bemachtigen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie