Wolven in Het Pakhuis deze zomer!
Wolven in Het Pakhuis deze zomer! (Foto: Anoniem)

Een zomer vol wolven en Romeinen

Ermelo - De zomervakantie staat voor de deur, dat betekent leuke plannen maken! Misschien ga je wel op vakantie, bijzondere uitstapjes maken of gewoon lekker luieren op het terras of in de tuin. Hoe dan ook, vergeet Museum Het Pakhuis niet op te nemen in je vakantieplanning. In het leukste beleefmuseum van de Veluwe is namelijk altijd wat te doen.

Voorpret Top 3
Het zomerprogramma van Museum Het Pakhuis zit vol met leuke activiteiten voor de hele familie, te veel om op te noemen! Onder de noemer voorpret zetten we alvast de allerleukste en meest bijzondere activiteiten voor je op een rijtje in de voorpret Top 3:

1 Wolvenrondleiding
In samenwerking met de Schaapskooi Ermelo hebben we dit jaar een heel speciaal programma: een rondleiding door de tentoonstelling WOLF in combinatie met een dierensporenwandeling op de Ermelose heide. Leer de wolf goed kennen en wie weet spot je wel échte wolvensporen in de natuur!
Op zaterdag 27 juli en 24 augustus van 11.00 tot 15.00 uur

2 De soldaat vertelt
Heel soms krijgen wij in het museum hoog bezoek. Dan komt er namelijk een Romeins soldaat vertellen over zijn leven in het legioen. Hij legt uit hoe het is om een Romeins legionair te zijn en laat verschillende voorwerpen van zijn uitrusting zien.
Exclusief op zaterdag 20 juli om 14.00 uur

3 Sprookjeswolf
Speciaal voor de allerkleinste museumbezoekers is er het ochtendprogramma Sprookjeswolf. Op verhalende wijze maak je kennis met Wolfje. Hij wil sprookjeswolf worden net als zijn vader, maar weigert iemand op te eten. Hoe moet dat nu? Gebruik je zintuigen en kom van alles te weten over sprookjes en wolven.
Op dinsdag 23 juli, 6 en 20 augustus om 10.30 uur

Volledige programma
Smaakt dit naar meer? Je blijft gemakkelijk op de hoogte van al het leuks in Museum Het Pakhuis door ons te volgen op Facebook of Instagram. Bekijk in alle rust het volledige programma, informatie, data en tijden op hetpakhuisermelo.nl/programma of loop even bij ons binnen voor een gedrukt exemplaar. Heel graag tot snel!

Meer berichten