Team 93 Pauwenrunners/Polskamp.
Team 93 Pauwenrunners/Polskamp. Henk Benders

Negende deelname aan Roparun

24 september 2021 om 15:41 Overig

ERMELO Team 93 Pauwenrunners/Polskamp zal op 2 en 3 oktober voor de negende keer deelnemen aan de Roparun. Dit is in 2021 een estafetteloop van 304 kilometer van Landgraaf naar Landgraaf via Brabant en Limburg.

De Roparun is om het leven van mensen met Kanker te veraangenamen.  Leven toevoegen aan de dagen waar vaak geen dagen aan het leven kunnen worden toegevoegd.

De Roparun bestaat al dertig jaar en is normaal gesproken altijd van Parijs of Hamburg naar Rotterdam. 

Het team bestaat uit vele Ermelose Leden, waarvan sommige al een aantal eer hebben meegedaan.

Teamcaptain Paula Benders is trots op haar team die na vele trainingen en bijeenkomsten er klaar voor is.

Op dit moment heeft Team 93 Pauwenrunners/Polskamp 12.500 euro opgehaald.

EERSTE KEER Voor de eerste keer zullen dit jaar Wim Meijers, Intersport, en Wiert Omta, oud-burgemeester, meedoen, beide hebben zich laten inspireren door het doel en Team 93.

TEAMLEDEN Team 93 Pauwenrunners/Polskamp bestaat uit de volgende teamleden: John Schneider, Angela van Tol, Henk Ponstein, Jan van de Linden, Michel Eggenkamp, Samantha Baints, Walter Janse, Robin van Dragt, Regien de Booy, Ingrid Stokkentre Myrthe Stokkentre, Marina Petersen, Ina Rendering, Wiert Omta, Wim Meijers, Jan Ponstein, Roxanne Vermeer, Jacueline van Beek, Jordi de Haan, Jan van de Linde, Koos de Jong en Paula Benders teamcaptain zij loopt dit jaar voor de 10e keer mee.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie