Gezond broodje
Gezond broodje eigen foto

samen eten in ermelo-West start met een poffertjes party

20 september 2021 om 10:51 Lokaal Deel je nieuws

In Ermelo-West is er een bewonerswerkgroep ‘Gezonde Wijk’ die allerlei activiteiten organiseert die bijdragen dat inwoners zo lang mogelijk zelfstandig en gezond in de wijk kunnen blijven wonen. Deze werkgroep is voortgekomen uit de Dorpendeal Ermelo-West, die met de Provincie Gelderland gesloten is. Eén van de aandachtspunten is het versterken van de contacten binnen de verschillende buurten die Ermelo-West kent. Een goede manier om dat te realiseren is om samen te eten. Samen eten verbindt!

Vanaf 30 september wordt wekelijks op donderdag een wijklunch georganiseerd in de Westerkerk. Vanaf 11.00 uur is er een inloop waar gezellig koffie gedronken kan worden en om 12.00 uur kan worden aangeschoven aan de lunchtafel. Het wordt op prijs gesteld dat men zich vooraf aanmeldt via info@ermelowest.nl. Als daar behoefte aan is zal in de nabije toekomst het uitgebreid worden naar warme maaltijd.

De aftrap van Samen eten in Ermelo-West is op vrijdag 24 september op de parkeerplaats van de Westerkerk met een Poffertjes Party. Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom. Juist voor de integratie tussen jongeren en ouderen is de oproep, ‘Jongeren komen samen met ouderen, ouderen breng jongeren uit je buurt mee!’. Voorafgaand aan de Poffertjes Party op het Westerkerkplein is de Burendagmarkt van Inloop De Parasol die om 10.00 uur begint.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie