Kok de Bruijn (Nieuwveen) en Lou Beelen (Lisse) winnen bij Irminloo
Kok de Bruijn (Nieuwveen) en Lou Beelen (Lisse) winnen bij Irminloo eigen foto

Prachtige tennisweek bij LTV Irminloo

13 september 2021 om 10:59 Sport Deel je nieuws

Het goed bezette Intersporttoernooi beleefde een prachtige tennisweek. Toernooileider Herman Ederveen kon voor het eerst weer een poule met sterkte 9, dus met net begonnen tennissers, maken. Winnaars waren er vanuit de regio, maar ook van ver daarbuiten.  Deelnemers uit Hoofddorp, Lisse , Nieuwveen en Amsterdam gingen er ook met prijzen vandoor.

De oudste deelnemer was de ruim 80 jarige Peter Korver. Met partner Bertrik Gotink kwam hij in de sterke heren dubbel 6 uit. Een teken, dat tennis een sport is, die men tot hoge leeftijd op niveau kan beoefenen.

DUBBEL FEEST. Voor de 76-jarige Gerard van Diemen was het dubbel feest. Met dubbelpartner Rico Huijsmans wist hij niet alleen de titel in het herendubbel 7 17+ te winnen, maar tevens ontving van Diemen op zaterdag voor zijn verdiensten op vele gebieden uit handen van locoburgemeester Klappe een koninklijke onderscheiding.

VADER EN ZOON.  De vader en zoon combinaties waren succesvol. Zo wonnen vader Jos en zoon Joep Fleischeuer de herendubbel in de sterkte 5  door in de finalewedstrijd af te rekenen met Ron de Poorter en Erik van Marle. Zoon Sven en vader Dennis Oldenburger  moesten hun meerdere alleen erkennen  in het Puttense koppel Lying Hu en Chris van Meerveld. Zij kwamen uit in de Herendubbel 6 17+.

IRMINLOO WINNAARS. Ook waren er winnaars uit de eigen gelederen. Robin Nijland won de heren enkel 9 terwijl ook Kees van der Spek won, maar in de enkel 8 50+. In de gemengd dubbel 8 was de eerste prijs voor Dennis Folkers en Marieke van der Weide. Marieke van der Weide won ook het damesenkelspel in de sterkte 7. Ook succes in de dames dubbel 8 voor Marianne van der Kreeke en Brigitta Oldenburger.

De dames dubbel 7 50+ en de Gemengd dubbel 7 30+ vielen ook in Ermelose handen, Jannet van de Kamp en Christa Lolkema en Jan den Herder en Jolanda Paulussen waren de winnaars. De jeugdige Eva Kersten wist de titel in de dames enkel 7 te bemachtigen. Succes was er voor de familie Schriever. Moeder Sandra won het damesenkelspel in de sterkte 6, terwijl zoon Maurits het herenenkelspel 7 17+ wist te winnen. Ook Irminloo speler Johan Lolkema ging met een eerste prijs aan de haal. In de heren enkel 6 versloeg hij Rein Tanis.

ALLE WINNAARS

HE9 17+ Robin Nijland                  

GD8 50+ Dick Heemskerk  en Marjoleine Donkersteeg

HD8 50+ Lou Beelen  en Kok de Bruijn

HE8 50+  Kees van der Spek

GD8 30+  Albert en Jolanda Bijsterbosch

DD8 30+  Jolanda Bijsterbosch en Petra Grootjans

HE8 17+  Joost van Duinen

HD8 30+  Maarten Houtveen en Martijn Veenstra

GD8 17+  Dennis Folkers en Marieke van der Weide

DD8 17+  Marianne van der Kreeke en Brigitta Oldenburger

DE8 17+  Marieke van der Weide

DD7 50+  Jannet van de Kamp en Christa Lolkema

GD7 30+  Jan den Herder en Jolanda Paulussen

HD7 30+  Johan Graveland en Reinier van der Wösten 

DD7 17+  Elma Drost en Berdien van Zelderen

HD7 17+  Gerard van Diemen en Rico Huijsmans

DE7 17+  Eva Kersten

HE7 17+  Maurits Schriever

DD6 30+  Frida Bakker en Sandra Neven

HD6 30+  Jos van Beek en Arno Brink

DE6 30+  Sandra Schriever

HE6 30+  Johan Lolkema 

HD6 17+  Lying Hu en Chris van Meerveld

HE5 30+  Remco Spelt

GD5 17+  Remco Spelt en Dominique de Rochemont

HD5 17+ Jos en Joep Fleischeuer

HE5 17+  Joep Fleischeuer

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie