Expositie in tuin
Expositie in tuin Walda Mees

Kunst en Muziek in de Tuinen Ermelo

11 september 2021 om 21:08 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 25 en zondag 26 september 2021 organiseren de Stichting Ermelo’s Kunstcollectief en het Dwaallicht Festival in Ermelo een “Kunst en Muziek in de Tuinen”- route. In 12 tuinen in Ermelo zijn op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur exposities te zien van schilderijen, beelden en andere werken van in totaal 20 lokale kunstenaars.

Daarnaast wordt op zaterdag 25 september in alle tuinen muziek gemaakt, een levendig en gevarieerd programma van diverse muzikale genres: klassiek, pop, jazz, folk, soul. Op 26 september zijn deze tuinen ook te bezoeken, alleen dan zonder muziek.

“Kunst en Muziek in de Tuinen” wordt financieel ondersteund door het Cultuur- en Erfgoedpact en alle tuinen zijn daardoor beide dagen gratis te bezoeken. Vanzelfsprekend houden de bezoekers afstand tot elkaar.

Het programma met de locaties van de tuinen en informatie over de deelnemende kunstenaars en musici vindt u op de websites: kunststek.com en dwaallichtfestival.nl . De programmaboekjes met deze informatie en een te volgen route langs de tuinen kunt u gratis afhalen bij de VVV, de bibliotheek/gemeentehuis en Boekhandel Riemer en Walinga.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie