Autisme als kracht

9 september 2021 om 21:47 Lokaal Deel je nieuws

Je herkent jezelf in de kernmerken van autisme-of er nou wel of geen diagnose is gesteld. Je ziet autisme meer als een last, als een beperking, dan als een kracht. Je voelt je anders dan anderen, mensen begrijpen jou niet en je begrijpt andere mensen niet. Had je maar een handleiding, waarmee je wist hoe je met al die ongeschreven regeltjes moest omgaan! Klinkt bekend?

Kom dan naar de lezing “Autisme als Kracht”. Ontdek JOUW voordelen van autisme”. 

Een Lezing door Bernike Tellegen. Je krijgt inzicht in de positieve kanten van autisme-welke voordelen brengt het eigenlijk met zich mee? En welke kwaliteiten heb jij dankzij jouw autisme? Hoe kan jij autisme als KRACHT ervaren, i.p.v. als last. Je hoort praktische tips en oplossingen voor de problemen die jij ervaart. 

Als ervaren, gediplomeerd jobcoach en autisme coach bij het bedrijf Concerned, heeft Bernike-Tellegen-Hoek een passie om mensen écht verder te helpen. Zij houdt niet van wollige taal of vage adviezen, maar geeft concrete, praktische tips, waar je gelijk mee aan de slag kan. Zo kom je weer in je kracht en wordt leven met autisme een stuk eenvoudiger - en leuker. 

MFC De Bogen, Triasplein 11, Harderwijk. Aan de achterkant over het schoolplein bord INGANG.          Dinsdag 28 September as. Aanvang 20:00 uur.                    Toegang € 5,= 

Aanmelden: nvanoordwestveluwe@gmail.com of Henny Stam Tel.: 06-45588598

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie