Ermelose leden dagen Jacco Eltingh uit tijdens 50-jarig jubileum LTV Irminloo

6 september 2021 om 11:36 Sport Deel je nieuws

ERMELO – LTV (Lawn Tennis Vereniging) Irminloo viert 50-jarig jubileum. Op zaterdag 11 september is wethouder en 1e logoburgemeester gemeente Ermelo Laurens Klappe aanwezig bij het officiële moment. De feestelijke dag staat in het teken van clinics, demonstraties en spelletjes voor alle leden en oud-leden van LTV Irminloo. En de kers op de taart? Dat is niemand minder dan Jacco Eltingh die namens de KNLTB een officiële felicitatie overbrengt én Ermelo in beweging brengt tijdens de demonstratiewedstrijd.

Feestfestijn

Wie jarig is, trakteert. Daarom wordt er flink uitgepakt tijdens het jubileumfeest. De dag start voor de kinderen en jeugd met een demonstratie en spelletjes-clinic. Na het officiële moment kunnen alle feestvierders genieten van een hapje en een drankje. In de middag nemen Ermelose talenten het op tegen KNLTB directeur Jacco Eltingh. Daar blijft het niet bij, want ook de clinics voor volwassenen zullen niet ontbreken.

Jubileumuitgave

Maandenlang werd hard gewerkt aan een speciale jubileumuitgave die bij velen een mooie plek verdient in huis. Tijdens de receptie en reünie aan het eind van de middag wordt dit magazine ’50 jaar LTV Irminloo’ door Dick Leene en Louis Dorst overhandigd aan de mede-oprichters van LTV Irminloo. Een mooi eerbetoon voor oprichters Clazina Steenkamer-Luttikhuisen en Chris van Ligtenberg. En natuurlijk wordt deze uitgave aan alle aanwezigen uitgereikt.

Van 1971 tot 2021

Na de oprichting in 1971 (13 mei 1971) kreeg LTV Irminloo een stuk grond aan de Varenlaan in Erfpacht en werden 4 banen en een oefenkooi aangelegd. Twee jaar later, op 5 april 1973, gaf de gemeente de bouwvergunning af voor het clubhuis. De 4 banen bleken al snel onvoldoende te zijn voor de toestromende leden. Zodoende werden in 1973 nog eens 2 banen toegevoegd. De ontwikkelingen stonden niet stil en in 1980 werd zowel het parkeerterrein als het clubhuis uitgebreid. 

Begin 2013 werd het clubhuis geheel gerenoveerd. Vanaf het seizoen 2014/2015 worden de trainingen verzorgd door TCF (Tennis College Flevoland). Eind 2014 is het zandpad naar onze vereniging geheel verhard en er zijn vier invalide parkeerplaatsen aangelegd. In november 2016 is overgegaan op duurzame LED verlichting.

Inmiddels beschikt LTV Irminloo over 10 tennisbanen, 2 mini-banen en een tennismuur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie