markt
markt (Foto: VVV Ermelo)

Pinkstermarkt in Ermelo

Zaterdag 8 juni wordt er in het centrum van Ermelo een pinkstermarkt gehouden. Het doel is een gezellige markt te organiseren met diverse kramen, hobbyisten en andere leuke artikelen.

Vanaf de Rabobank tot en met het Raadhuisplein treft u allerlei kramen aan met producten waar u lekker tussen kunt gaan snuffelen. Daarbij kunt u denken aan; zelfgemaakte artikelen, accessoires, kleding, boeken en diverse andere artikelen. Evenals vorige jaren zal het weer een mix worden van commerciële standhouders en hobbyisten, zodat het aanbod zeer divers is. De diverse terrassen die u onderweg tegenkomt, vormen een prima rustmoment om onder het genot van een drankje te genieten van de mensen. In de middag is er live muziek van Pauwergirls met herkenbare liedjes vanaf de jaren ’40 tot nu. Vaak driestemmig met een grap of verrassende inval.

Op het Pauwenplein kunnen kinderen zich laten schminken, waarbij je een vrijwillige donatie voor de cliniclowns kunt doen.

Kortom een ideale dag om naar Ermelo te komen en te genieten van een gezellige markt. De markt wordt gehouden in de Stationsstraat van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden