Het optreden van Hodoya tijdens Fete de la Musique in 2016.
Het optreden van Hodoya tijdens Fete de la Musique in 2016.

Hodaya zingt ‘thuis’ op Féte de la Musique

16 juni 2017 om 09:10 Algemeen

ERMELO - We berichtten er afgelopen week al uitgebreid over. Volgende week zaterdag is het tijd voor de tiende editie van Féte de la Musique. Het Ermelose koor Hodaya zingt tijdens deze dag vanuit de thuisbasis, de Rehobothkerk.

Ermelo maakt zich voor de tiende keer op voor het muzikale feestje Féte de la Musique. Op zaterdag 24 juni is het centrum van Ermelo één groot muziekpodium. Op vijfendertig podia worden honderdvijfenzeventig voorstellingen gegeven door honderd groepen en/of individuele deelnemers.

Ook Christelijk koor Hodaya doet, inmiddels voor de vierde keer, weer mee. Dirigent Rob van Putten heeft elf nummers speciaal voor FdlM geselecteerd. Het gemengde koor repeteert elke dinsdagavond van 19.45 uur tot 21.45 uur in de Rehobothkerk. Tot grote vreugde van koor, dirigent en pianist Rick van den Berg, mag het muzikale feestje voor Hodaya plaatsvinden op haar thuisbasis, de Rehobothkerk. die voor de eerste keer meedoet.

Om 11.00 uur begint hier het Ermelo’s Mannenkoor en Hodaya sluit van 16.00 tot 16.45 uur de dag af met haar concert.

Voor de vijfenzeventighonderd verwachte bezoekers is het moeilijk om een muzikale keus te maken. De wens van Hodaya is dat zij veel bezoekers een prachtige afsluiting van deze muziekfeestdag mogen bezorgen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie