Onze wandelschoenen en orginele Bobbi Bears
Onze wandelschoenen en orginele Bobbi Bears (Foto: Brigitte Wendelgelst)

Nachtelijke Sponsorloop Dag van het KInd

1 juni: Internationale Dag van Het Kind

1 juni is het de Internationale dag van het Kind. Wij willen die dag aandacht vragen voor alle kinderen die slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik.

Wat gaan wij doen?

Wij hebben besloten dat te doen door middel van het organiseren van een nachtelijke sponsorloop. Stephan de Ruijter en Brigitte Wendelgelst zullen namens Stichting Bobbi Bear NL een nachtelijke wandeling maken van Apeldoorn naar Ermelo.

Wie zijn wij ?

Bobbi Bear NL ondersteunt Operation Bobbi Bear in KwaZulu Natal, Zuid Afrika. Deze mensenrechtenorganisatie helpt al decennia lang sexueel misbruikte kinderen. Hoe zij dit doen leest u op op de homepage van onze website . Hun handelsmerk is de Bobbi Bear, waarmee de kinderen uiting kunnen geven aan hun trauma.

Waarom?

Met deze actie willen wij aandacht vragen voor alle kinderen die slachtoffer zijn geweest van sexueel misbruik. Waarom wij dat in de nacht doen? Think twice……! Vaak is de nacht voor deze kinderen een hel. Alle herinneringen komen dan boven, en dit zal hen altijd achtervolgen. Wij willen deze kinderen laten zien dat de nacht ook steun kan brengen.

Daarnaast vragen wij speciale aandacht voor de aanpak Operation Bobbi Bear in Kwazulu Natal, Zuid Afrika, waar seksueel misbruik wel op heel grote schaal voorkomt.

Wat kunt u doen?

WILT U OOK MEELOPEN??? TOP!! Want hoe meer hoe beter. Het is een beetje kort dag, maar dat maakt de uitdaging des te mooier!

U kunt ons sponsoren. Dat kan per kilometer (totaal 30 km) of met één vast bedrag. De opbrengst komt in ieder geval dit jaar geheel en uitsluitend ten goede van Operation Bobbi Bear in Zuid Afrika.

U kunt ons sponsoren door een donatie te doen via de doneerpagina op deze website. U vindt daar onze rekeningegevens. Ook kunt u via de Mollie-button per Ideal onze actie sponsoren. U mag ons ook een Whatsapp bericht sturen op 06-24589581, dan zenden wij u een betaalverzoek of een tikkie!

Mogen deze kinderen ook op uw steun rekenen?

Meer berichten