Onze wandelschoenen en orginele Bobbi Beren uit Zuid Afrika
Onze wandelschoenen en orginele Bobbi Beren uit Zuid Afrika (Foto: Brigitte Wendelgelst)

Nachtelijke Sponsorloop op Dag van het KInd

1 juni is het de Internationale dag van het Kind. Natuurlijk willen wij dan extra aandacht vragen voor de talloze slachtoffertjes van seksueel misbruik Operation Bobbi Bear in KwaZulu Natal, Zuid Afrika.

Wij hebben besloten dat te doen door middel van het organiseren van een nachtelijke sponsorloop. Stephan de Ruijter en Brigitte Wendelgelst zullen namens Stichting Bobbi Bear NL een nachtelijke wandeling maken van Apeldoorn naar Ermelo. Waarom in de nacht?? Think twice......Vaak is de nacht voor deze kinderen een hel geweest, en zal hen altijd achtervolgen. Wij willen deze kinderen laten zien dat de nacht ook steun kan brengen.

WILt U OOK MEELOPEN??? TOP!! Want hoe meer hoe beter. Het is een beetje kort dag, maar dat maakt de uitdaging des te mooier!

Met deze actie willen wij aandacht vragen voor alle kinderen die slachtoffer zijn geweest van sexueel misbruik. Daarnaast hopen wij dat mensen door onze actie gaan kijken naar hoe Operation Bobibi Bear in Kwazulu Natal, waar seksueel misbruik wel op heel grote schaal voorkomt, deze problematiek aanpakt. En natuurlijk hopen wij dat u ons zult sponsoren.

De opbrengst komt in ieder geval dit jaar geheel en uitsluitend ten goede van Operation Bobbi Bear Zuid Afrika.

U kunt ons sponsoren door een donatie te doen via https://foodforbobbibear.com/test-2/. U vind daar onze rekeningegevens en via de Mollie-button kunt u ook per Ideal doneren. U mag ons ook een apje sturen op 06-24589581, dan zenden wij u een betaalverzoek of een tikkie!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden