18 mei : 'Wonderlijke Zaterdag'

Op 18 mei wordt er een zogeheten 'Wonderlijke Zaterdag' georganiseerd in Ermelo. De evangelie gemeente Ermelo ontvangt dan Royal Mission, een organisatie die evangelisatie avonden houdt in heel Nederland.

'Wonderlijke Zaterdag' is een speciale open dienst waarin extra gelegenheid wordt genomen om te bidden voor wonderlijke genezing en herstel.

Wonderen horen bij de bediening van Jezus en Zijn volgelingen. Wonderen zijn kenmerken van het Koninkrijk van God. De Evangeliegemeente Ermelo is deze avond hiervoor gastgemeente, en iedereen die geïnteresseerd is, is hartelijk welkom. Nodig vrienden en bekenden uit voor deze avond! Het is onze visie dat God Zijn kerk bouwt dwars door kerkmuren heen, met als doel dat we als koninklijke kerk onze bestemming mogen (her)ontdekken. Deze interkerkelijke avonden hebben als doel om christenen te inspireren om, op hun eigen plek, het Koninkrijk van God vorm te geven.

De avond bestaat uit aanbidding onder leiding van Benjamin Koning, en onderwijs door Martin Koornstra over de bovennatuurlijke krachten en wonderen die het koninkrijk van God kenmerken. Hiernaast gaan we ook heel praktisch met elkaar bidden voor de zieken. We zien uit naar wat God gaat doen deze avond!

U bent hartelijke welkom op zaterdag 18 mei in de grote aula van t Groevenbeek College aan de Paul Krugerlaan te Ermelo. De avond start om 19:30 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden