Figuurtje met LETS-logo
Figuurtje met LETS-logo

Welkom bij LETS-ruilkring Ermelo VOOR ELKAAR

Donderdagavond 9 mei a.s. is er een bijeenkomst van LETS-ruilkring Ermelo VOOR ELKAAR in de benedenruimte van Pinel, Raadhuisplein 8.                                                 Vanaf half acht is er koffie en thee met wat lekkers.         De avond duurt van acht tot tien.                                 Mensen die overwegen lid te worden zijn van harte welkom. Toegang is gratis, voor koffie/thee en iets lekkers wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Gert Baatje verzorgt deze avond een foto-presentatie "Daten in de Polder", over vogels in de Arkemheense polder en rondom huis en tuin.                                                        Na een korte pauze is er gelegenheid voor onderling contact en het aanbieden en afnemen van goederen tegen ‘pauwen’, het betaalmiddel van de ruilkring.

Huis & Tuin Event Ermelo ! 11 mei van 10 tot 16.00 uur Locatie : ‘t Weitje (kruising Putterweg/Stationsstraat)         Op 11 mei vind het "Huis en Tuin Event" plaats, georganiseerd door Veluwe Duurzaam in opdracht van de gemeente Ermelo. Een aansprekende combinatie van informatie, fun en food waarbij duurzaamheid in alle activiteiten is geïntegreerd.                                                 Wij zijn daar met een stand aanwezig om onze bekendheid onder het Ermelose publiek te vergroten en mensen te interesseren voor het LETS-lidmaatschap.                 Mocht je in de buurt zijn, kom gezellig even langs.

LETS-ruilkring Ermelo VOOR ELKAAR heeft als de doel: - het bevorderen van sociale contacten in de vorm van vriendendiensten en/of burenhulp;                                         - het voorkomen van onnodige milieubelasting door lokaal hergebruik van goederen.                                                

Informatie over LETS Ermelo is te vinden op de website www.letsermelo.nl.

Meer berichten