(s)Teampunk bij winst RSW
(s)Teampunk bij winst RSW (Foto: #RSW_NVF19)

Scouting Irmin-Taweb winnaar #RSW_NVF19

Afgelopen weekend vonden op het scoutinglandgoed bij Zeewolde de regionale scoutingwedstrijden plaats, dit jaar in het thema van de Steampunk. Er waren 23 deelnemende groepen uit de regio die streden om de felbegeerde wisseltrofee. Dit jaar is team (s)Teampunk van Scouting Irmin-Taweb, na vorig jaar op de 2e plaats geëindigd te zijn, met de winst naar huis gegaan! Stef, Femke, Hugo, Sem, Ferdi, Tara en Roos hebben geweldig gepresteerd en zijn verdiend 1e geworden.

Tijdens het weekend worden de groepjes scouts beoordeeld op het bouwen van een kamperment, met geknoopte keuken, het lopen van een hike, het bereiden van eten en het uitvoeren van opdrachten en spellen.

Ermelo was dit jaar vertegenwoordigd door 4 deelnemende Paroba’s, 2 van de Alexandergroep en 2 van de Irmin-Taweb met een 1e, 3e, 6e, en 8e Plaats is er een super prestatie neergezet. Samen met de Jan Wandelaar en de Alexandergroep mogen de winnaars dit jaar in het Pinksterweekend onze regio vertegenwoordigen op de Landelijke Scoutingwedstrijden in Baarn.

Meer berichten