straatvoetbal
straatvoetbal (Foto: Monique)

Eerste finalisten voor de gemeentefinale van het Straatvoetbal 2019 bekend

Woensdagmiddag 10 april stond dit jaar in het teken van mooi weer, zweten, goals maken en goals tegen krijgen. De eerste voorronde werd gespeeld op het veld aan het Ribespad.

De jongerenwerker en stagiaires van Welzijn Ermelo hebben zich ingezet om er weer een leuk en geslaagd toernooi van te maken. De jongens hebben zich de hele middag hard ingezet om voor de winst te gaan.

Naast wat spanning op de gezichten leek iedereen zich kostelijk te vermaken. Wedstrijden van slechts 4 minuten en toch kregen sommige teams het voor elkaar om uitslagen te creëren waar je u tegen zegt! Rond 15.45 uur werd het laatste potje gespeeld en kon de balans opgemaakt worden.

De gelukkige winnaars die mogen strijden voor de regiofinale op 15 mei aan het Raadhuisplein zijn geworden:

Groep 5&6 jongens:         Groep 7&8 jongens:

MS Boys                                 Footbal pro’s
The Gang                         DVC
TNT                                        Eetbaar Gras

Deden er vorig jaar veel meiden mee in de eerste voorronde, dit jaar blijven ze achter. Bij deze ook een oproep naar de meiden, meld je aan voor de volgende voorronde, deze vindt plaats op woensdag 8 mei op het trapveldje aan de Koningin Emmalaan (naast het spoor) Uiteraard zijn de jongens ook welkom! Aanmelden kan via www.welzijnermelo.nl/straatvoetbal

Meer berichten