Duurzame mode

Duurzame mode

Op woensdag 27 maart organiseert Samen verder', de samenwerking tussen het Leerhuis Ermelo en de commissie Vorming en Toerusting, een avond over dit thema met dhr.H.Voss als inleider. Het gaat om een simpele kwestie: je wilt meewerken aan een betere wereld – kun je dan ook modieus voor de dag komen?

We ontmoeten Hein Voss, ondernemer in de handel in mode en oprichter/directeur van het succesvolle kledingmerk RE-5. Als sociaal ondernemer is hij voorvechter van een duurzame kledingbranche en geeft daarbij aandacht aan zowel de mens als het milieu.

Hein Voss zal vertellen hoe belangrijk mode is als identiteitstaal. Culturele veranderingen worden zichtbaar in hoe we ons kleden. Binnen de mode-industrie zijn veel uitdagingen als je kiest voor een 'people, profit and planet' strategie (PPP). De mode-industrie kan de waarde van een duurzame wereld laten zien. Hein Voss gelooft dat er een overgang in de mode-industrie mogelijk is op basis van volledig respect voor individuen, begrip voor culturele verschillen en een hoge mate van integriteit. Meer weten? Kijk op www.re--5.nl

U bent van harte welkom deze bijeenkomst, die om 20.00 uur begint, bij te wonen in de Immanuelkerk, Stationsstraat 137 te Ermelo. We vragen van u een bijdrage van 4 euro p.p., dat is inclusief koffie of thee.

We zouden het op prijs stellen als u zich van tevoren opgeeft. Zie hiervoor de websites:

www.leerhuisermelo.nl of www.vormingentoerusting.com

Meer berichten