Foto:

Gewicht verliezen op een verantwoorde manier

“WAT ZIE JIJ ER GOED UIT!” Hoe leuk is het om dat te horen, daar word je meteen blij van.

Zo’n compliment krijg je vaak als je lekker in je vel zit en dit ook uitstraalt. Daarbij kan een gezond gewicht waar je je goed bij voelt, een belangrijke rol spelen. Maar het is nog niet zo gemakkelijk om dat gezonde gewicht te bereiken en vervolgens ook nog eens vast te houden. Een steuntje in de rug is dan zeer welkom.

Daarvoor kun je sinds enkele maanden terecht bij Studio Pretty Woman, een praktijk voor Gewichtscontrole, gevestigd in Ermelo.

Bij Studio Pretty Woman kun je een persoonsgerichte ondersteuning en begeleiding verwachten bij het bereiken én behouden van een gezond gewicht. Op een manier die bij jou past, die aansluit op jouw eetgewoontes. Want alleen zo kun je het ook op de langere termijn volhouden en voorkom je het jojo-effect.

Dus geen crashdiëten of afslankpreparaten, maar een aanpak op basis van de adviezen van de Gezondheidsraad/het Voedingscentrum. Zo kun je niet alleen op een goede manier afvallen, maar bereik je bovendien ook een gezondere manier van leven.

De term ‘leefstijlverandering’ hoor je nu veel, staat volop in de belangstelling. En terecht, want met voldoende beweging en gezond eten – en daarmee een gezond gewicht – is veel winst te behalen. Het kan je behoeden voor ziektes zoals diabetes type II, hart- en vaatziekten en gewrichtsklachten. Vaak is met kleine aanpassingen en een stukje bewustwording al veel gezondheidswinst te behalen.

Je bent altijd welkom voor een gratis kennismakingsgesprek. Dan kun je wat over jezelf vertellen en zien of de manier van aanpak wat betreft een volledige begeleiding wat voor je is.

Wil je liever op eigen houtje afvallen, maar wel graag een stok achter de deur?

Dan kun je ook elke week of elke 2 weken komen voor een ‘wegen en meten’ afspraak. Zo houd je de vinger aan de pols; er is gelegenheid om even te bespreken hoe het is gegaan en je krijgt allerlei tips.

Of kom langs voor een eenmalig gesprek om je voedingspatroon eens onder de loep te nemen en advies te krijgen over hoe je dit kunt verbeteren.

Wil je meer weten? Kijk dan op de website: www.studioprettywoman.nlof op de FB pagina: Studio Pretty Woman.

Omdat Studio Pretty Woman geregistreerd is bij de BGN, de beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten, worden de kosten vanuit de aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed.

Meer berichten